Het laatste nieuws van de K.G.A.

Inschrijving najaarscursus 2019 KGA geopend!
Geplaatst op 3 juni 2019

De inschrijving voor de najaarscursus van Keepersschool Groot Amsterdam is geopend.
Onder voorbehoud zal de startdatum van de cursus 13 september 2019 zijn. De cursus zal wederom op vrijdagavond gegeven worden bij SV Overbos te Hoofddorp.
We…

Afmeldingen & vragen
Geplaatst op 9 april 2019

Indien uw kind onverhoopt een avond niet kan deelnemen aan de cursus, vernemen wij dit heel graag vóóraf aan de cursusavond d.m.v. een berichtje aan Rob Prevoo.

Voor eventuele vragen kunt u een mail naar info@keepersschoolgrootamsterdam…

Samenwerking K.G.A. en SV Overbos
Geplaatst op 6 december 2017

Met ingang van de nieuwe cursus in het voorjaar van 2018 zullen alle trainingen van Keepersschool Groot Amsterdam gegeven worden op het complex van SV Overbos. De K.G.A. is erg blij met deze samenwerking. SV Overbos beschikt over prachtige…

Privé-training voor alle leeftijden
Geplaatst op 10 november 2017

Naast cursussen en clinics verzorgt de Keepersschool Groot Amsterdam ook privé-trainingen. Dit kan een-op-een, maar ook in kleine groepjes van 3 tot 6 personen.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar…

K.G.A. cursus: van F-pupillen tot A-junioren
Geplaatst op 4 november 2017

Ook A-junioren kunnen bij Keepersschool Groot Amsterdam terecht. Van de eerste jaars F-pupillen tot en met de tweedejaars A-junioren: alle jeugdkeepers zijn van harte welkom om te trainen bij de K.G.A.!

De reden voor deze uitbreiding is dat veel…

K.G.A. organiseert ook clinics
Geplaatst op 23 oktober 2017

Wanneer een club niet beschikt over (voldoende) eigen keeperstrainers, kan Keepersschool Groot Amsterdam ondersteuning bieden bij de trainingen voor de keepers. Onze keeperstrainers zijn stuk voor stuk ervaren in het geven van keeperstrainingen op…