Keeperstraining op verschillende niveaus

Of je nu een beginnende keeper bent, of juist al jaren onder de lat staat… bij K.G.A. is iedere jeugdkeeper van harte welkom. Onze cursisten trainen in kleine groepjes op hun eigen niveau.

Training op verschillende niveaus
We werken bij onze trainingen namelijk met drie verschillende niveaus: beginners, gevorderden en topklasse. Bij de topklasse groepen ligt er tijdens de trainingen meer nadruk op wedstrijdgerichte oefeningen.

Trainingen van 90 minuten
De keeperstraining van K.G.A. is gericht op het aanleren en verbeteren van keepersvaardigheden en het vergroten van spelinzicht. Tijdens elf trainingen komen alle aspecten van het keepen aan bod. Iedere training duurt 90 minuten. Er is dus alle ruimte om het geleerde direct in de praktijk te brengen in verschillende spelvormen en oefeningen. Meer informatie over de opbouw van de trainingen.

Kosten en inschrijven
De kosten voor een cursus zijn € 310. Hiervoor ontvang je:

  • 10 trainingen van 90 minuten onder leiding van een ervaren keeperstrainer;
  • een kledingpakket met daarin een sweatshirt & windjack.

Heb je al een kledingpakket van K.G.A.? Dan betaal je € 229,– voor de cursus.

Is een keeperscursus bij Keepersschool Groot Amsterdam iets voor je zoon of dochter? Houd dan de site in de gaten om te zien wanneer we weer met een nieuwe cursus van start gaan. U kunt ook een mail sturen naar info@keepersschoolgrootamsterdam.nl voor meer informatie over privé-trainingen.