Over de Keepersschool Groot Amsterdam

Wat ooit als een enthousiast idee werd geboren, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele keepersschool. In 2009 startten vier trainers met een schat aan ervaring Keepersschool Groot Amsterdam. Zij legden de basis voor een school die al jaren goed bekend staat als het gaat over leveren van kwaliteit en aandacht voor het individu: de keeper. Honderden jeugdkeepers volgden een cursus bij K.G.A. en velen van hen kwamen meerdere seizoenen achter elkaar terug.

De “roots” van K.G.A liggen bij V.V.C. in Nieuw-Vennep. Door de hoge kwaliteit van de trainingen was er een grote toeloop van cursisten. Daarom was het openen van een tweede locatie al snel noodzakelijk. Na S.D.Z en R.K.A.V.I.C ging de K.G.A in september 2013 van start op de velden van s.c Buitenveldert.

In 2020 is de Keepersschool Groot Amsterdam een korte samenwerking aangegaan met de Amstelveense voetbalclub sv RAP. Als gevolg van de COVID-19 maatregelen hebben we deze samenwerking voortijdig moeten beëindigen. Gelukkig was vv Zwanenburg bereid onze keepersschool direct “onderdak” te bieden, en hebben we de najaarscursus 2020 bij hen kunnen voltooien. We zijn er trots op dat we in 2021 de samenwerking zullen continueren!

K.G.A. is clubonafhankelijk, professioneel en werkt zonder winstoogmerk
Keepersschool Groot Amsterdam is een volledig clubonafhankelijke keepersschool. Door het aanbieden van professionele keeperstrainingen willen we het niveau van de jeugdkeepers in de regio Amsterdam en omstreken naar een hoger plan tillen.

K.G.A. werkt mét kinderen & vóór kinderen. Een gedeelte van het inschrijfgeld schenken we daarom aan Kika of een ander goed doel.